Weerbaarheidstraining

1 volledige dag op zondag 29 januari 2023 voor slechts 119€

Gezonde grenzen stellen voor jezelf en anderen vermindert stress, angst en vermoeidheid. Het zorgt voor een algemene betere levenskwaliteit .

Heidi Buysschaert

" Zijn creatieve aanpak, eigen ervaringen en professionele opleidingen maken hem een expert in zijn vak "

Heidi
5/5

Waarmee kan ik jou helpen?

Angsten

Faalangst, hyperventilatie, fobieën, gevoelens uiten, zelfreflectie,…

Grenzen stellen

Stress en burn-out, psycho-somatische spanningsklachten, grenzen stellen, zelfbeheersing,…

Zelfvertrouwen

Codependentie, pleasgedrag, emotieregulatie,…

1 Dag weerbaarheidstraining aan 119€ Zolang de actie loopt!

Jezelf wegcijferen voor anderen, de angst om iets verkeerd te doen of te zeggen, je had jezelf nochtans voorgenomen om je dit keer niet te laten doen.

Herken je dat gevoel?

Soms ga ik hierbij zo ver dat ik mezelf letterlijk verlies onderweg. 

Plots gaat het niet meer over mij maar over de ander, gaan ze over mijn grenzen heen of dwingen ze mij als het ware om over mijn eigen grenzen heen te gaan. Angsten nemen het over, wat wordt er allemaal van mij verwacht?! 

Vaak cijfer ik mezelf weg ten behoefte van anderen waartoe ik mij verplicht voel. Iemand die ik graag zie, waar ik geen nee tegen kan zeggen of waarvan ik bang ben. Ik durf niet op te komen voor mijn mening om confrontaties uit de weg te gaan want ik kom het liefst overeen met iedereen en doe ook liefst goed voor iedereen ten koste van mezelf. Ook al ben ik overprikkeld of weet ik dat ik het later zelf mag bekopen door de pijn, vermoeidheid en doe ik er mezelf en mijn gezin geen baat bij. Dit is hoe ze mij kennen, ik wil natuurlijk niet arrogant zijn of ze teleurstellen

Ondertussen weet ik zelf niet meer waar ik goed in ben en wat ik wil. Begrepen worden, tijd hebben voor wat ik wil, terug mezelf mogen zijn, energie hebben en gelukkig zijn is hetgeen waarvan ik al lang droom. 

Iemand die naar mij luistert en mij begrijpt, iemand die mij kracht geeft, onbevooroordeeld is en geduldig is om mij mezelf te laten zijn.

Als man is het vaak taboe om over gevoelens te praten en al zeker als je in een “echte mannenwereld” leeft. 

Bij sommigen van ons was het thuis niet specifiek gekend om te praten over gevoelens en emoties. Ook op bepaalde werkplaatsen en in de harde bedrijfswereld is het vaak “ongepast” om emoties te laten zien en over gevoelens te praten. Vaak worden deze aan de kant geschoven en is de boodschap: “doorgaan, vooruit, niet janken”. Vaak letterlijk tot je lichaam het opgeeft. Over je gevoelens kunnen praten voelt vaak als een rugzak van 100 kg die je even kunt neerzetten om op adem te komen en te doorzoeken of je al die bagage nu echt moet meeslepen. 

Een gebrek aan weerbaarheid is niet jouw fout !

We leven in een maatschappij waarbij alles steeds beter en sneller dient te gaan.

Ergens in het verleden heb je teveel belang gehecht aan diegenen die jouw vertelden dat je niet slim genoeg, mooi genoeg, sterk genoeg was of dat je nooit iemand zult worden, lui bent, niets zult bereiken. De twijfels die ze in ons leven veroorzaakt hebben maken dat we onze weerbaarheid stilaan verloren.

Weet dat je niet alleen bent ! Ik begrijp je en heb het ook doorgemaakt.

De kracht ligt in het jezelf vergeven en realiseren dat we nu niet moeten zijn wie anderen zeggen dat we zouden moeten zijn. We kunnen onszelf  hervormen en weerbaarheid vormen door een set van vaardigheden die we kunnen aanleren en oefenen in een veilige omgeving waar je ondersteund wordt. Hecht opnieuw meer waarde aan je eigen authentieke zelf, je innerlijke kracht en shoonheid.

Met deze groepscoaching krijg je alvast een set tools waarmee je aan de slag kunt. Je komt terecht in een groep van mensen die gelijkaardige hindernissen in hun leven dienen te overwinnen net zoals jij. Samen staan we sterk, leren we meer en gaan we de toekomst tegemoet met meer weerbaarheid, zelfzekerder dan ooit om het beste van onszelf naar boven te brengen. Ook jij bent het waard om je goed in je vel te voelen

Ik weet dat velen onder jullie al meerdere pogingen ondernomen hebben om dit te veranderen en vaak ontgoocheld zijn of denken: ” Jaja ik weet dat ik weerbaarder moet zijn, iedereen zegt dat ik mij zo niet mag laten doen maar ik kom altijd hetzelfde tegen en ik heb al zoveel geprobeerd.” 

Ik zeg jou dat er een manier is om meer weerbaarheid te krijgen, zelfverzekerd te zijn van jezelf, een betere set van skills te beheersen om je authentieke, succesvolle zelf te kunnen zijn. Met deze VormCoach skills, vaardigheden en de ondersteuning van de groep kun je er geraken.

Het is een andere aanpak en een betere manier om te groeien door ons proces bij te houden en te meten, de juiste gewoontes en denkpatronen aan te leren, de correcte coaching en ondersteuning te krijgen om te veranderen en deze verandering ook diep te wortelen in wie we zijn. Door in een groep terecht te komen van mensen die willen veranderen, er volop voor gaan om weerbaar te worden en de beste versie van zichzelf te ontdekken creëren we een blijvend effect op ons leven.

Dit alles kun je nu krijgen in onze groepstraining voor maar 119€ waar dit normaalgezien 199€ kost.

Als dit iets voor jouw is en je wil veranderen schrijf je dan nu in want de plaatsen zijn beperkt ! 

Wie kunnen wij allemaal helpen:

``Coaching is jezelf aanvaarden zoals je bent terwijl je dagelijks werkt aan een betere versie van jezelf. ,,

Kurt Deschepper

Wat betekent dit voor jou?

Zelf heb ik al heel wat ervaring achter de rug als “pleaser” waarbij ik mezelf steeds wegcijferde.

De angst om niet langer graag gezien te worden en het respect te verliezen dat mij zo dierbaar was. Het was mij zó dierbaar dat het ten koste van mijn eigen gezondheid ging. Helaas wachtte ik zoals de meesten onder ons te lang om grenzen te stellen en was het pas nadat ik de 2e keer aan de dood ontsnapte dat ik uiteindelijk de beslissing nam om voor mezelf te kiezen. 

Je hoeft niet zo lang te wachten en het zo ver te laten komen om voor jezelf te kiezen. Ik wil jou de ellende en miserie besparen van jarenlang over je grenzen heen te gaan door slechte communicatie en verlies aan eigenwaarde. Het steeds vervallen in angsten en pleasegedrag met als gevolg dat je steeds verliest wat je lief is en men zomaar over je heen loopt. Vandaag is de dag dat je jouw leven terug in handen neemt 

Dit is wat het voor jou zal betekenen:

 • Begrepen worden 
 • Energie hebben voor jezelf
 • Je beter in je vel voelen
 • (Zelf)Respect 
 • Opkomen voor je eigen mening
 • Weten wat je wilt en eigen keuzes maken
 • Gemakkelijker omgaan met tegenslagen
 • Meer veerkracht 
 • Betere focus
 • Een gezond evenwicht creëren tussen geven en nemen
 • Beter omgaan met pijn en prikkels
 • Goede communicatie
 • Je eigen grenzen beter aanvoelen
 • Assertiever zijn
 • Kunnen omgaan met externe druk
 • Luisteren naar jouw intuïtie
 • Emotionele controle
 • Stabielere gemoedstoestand
 • Voorkomen/genezen van burn-out
 • Zelfzorg en plezier in het leven
 • Dankbaarheid
 • Ontspannen gevoel
 • Plezier beleven in de dagelijkse activiteiten
 • Controle over je eigen leven hebben

Dit krijg je allemaal voor slechts 119€

Een veilige, warme, groeiende omgeving

Begrip, ondersteuning en de juiste vaardigheden

1 Groepsles

Extra bonus als verrassing

Voordelen als bestaande klant

Dit is wat we zullen doen:

(door op de pijltjes te drukken krijg je extra informatie)

 1. Kennismaking met de groep
 2. De 8 pijlers van weerbaarheid
 3. Innerlijke communicatie en zelfvertrouwen
 4. Groepscoaching
 1. Empathie
 2. Zelfdiscipline
 3. Grenzen stellen
 4. Groepscoaching
 1. Creativiteit
 2. Flexibiliteit
 3. Grenzen stellen
 4. Groepscoaching
 1. Probleemoplossend 
 2. Communicatie 
 3. NLP
 4. Groepscoaching
 1. Emotionele intelligentie
 2. Grenzen aanvoelen
 3. Samenvatting 
 4. Groepscoaching

Extra verrassing op het einde van het traject

`` Het antwoord wordt je niet verteld omdat het antwoord reeds in jou aanwezig is, wat je leert is luisteren naar je innerlijke kracht, om tot het antwoord te komen die bij jou past. ´´

Kurt Deschepper

Wat anderen hierover zeggen:

Weerbaarheidstraining

1 volledige dag voor slechts
119 -----------------------------------
 • Verwelkoming
 • Professionele training en coaching
 • Inzichten en tools om toe te passen
 • Je bent niet langer alleen
 • Veel oefenen
 • Opvolging indien gewenst

Waarom bij Kurt

Zijn creatieve aanpak in combinatie met professionele coaching, NLP en het nodige geduld.

Kurt is een door Dr. Richard Bandler erkende NLP master. Hij heeft verschillende professionele coaching opleidingen genoten waaronder Stress en Burn-out coaching, Creatief-fysiek coachen, coaching in Organisaties en Life coaching.  Jarenlang heeft hij zich verdiept in de meest uiteenlopende technieken van ’s werelds meest beroemde coachen. Als student aan de Europese Shaolin School leert Kurt zelf dagelijks bij om ook jou beter te begeleiden. Hij werkt volgens de regels van het ICF. Kortom kwaliteit is één van Kurt zijn sterke punten.

ik_05

Waarom bij Kurt

Zijn creatieve aanpak in combinatie met professionele coaching, NLP en het nodige geduld.

Kurt is een door Dr. Richard Bandler erkende NLP master. Hij heeft verschillende professionele coaching opleidingen genoten waaronder Stress en Burn-out coaching, Creatief-fysiek coachen, coaching in Organisaties en Life coaching.  Jarenlang heeft hij zich verdiept in de meest uiteenlopende technieken van ’s werelds meest beroemde coachen. Als student aan de Europese Shaolin School leert Kurt zelf dagelijks bij om ook jou beter te begeleiden. Hij werkt volgens de regels van het ICF. Kortom kwaliteit is één van Kurt zijn sterke punten.

Data waarop de coachingsessies doorgaan

Indien er een datum is die niet past kun je altijd aansluiten bij een andere groep mits je dit op voorhand laat weten en mits onderling overleg.

Helaas zijn alle lessen reeds begonnen, schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Helaas zijn alle lessen reeds begonnen, schrijf je in om op de hoogte te blijven.
Schrijf je hieronder in om onze nieuwsbrief te ontvangen over toekomstige groepslessen.
Schrijf je hieronder in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief

Goepstraining op zondag

zondag:

29 Januari 20223

 

 

Telkens van 9u30 tot 16u30

 

Locatie:

Oude-Vestingsstraat 11
8500 Kortrijk

19 Februari 20223

 

Telkens van 9u30 tot 16u30

 

Locatie:

Oude-Vestingsstraat 11
8500 Kortrijk

Indien er een datum is die niet past kun je altijd aansluiten bij een andere groep mits je dit op voorhand laat weten en mits onderling overleg.

29

Jan, 2023

Weerbaarheidstraining

19

Feb, 2023

Weerbaarheidstraining

29

Jan, 2023

Weerbaarheidstraining

14

Jan, 2023

Coaching sessie 1

21

Jan, 2023

Coaching sessie 2

28

Jan, 2023

Coaching sessie 3

04

Feb, 2023

Coaching sessie 4

`` Ze zeggen altijd dat de tijd dingen verandert, maar je moet ze eigenlijk zelf veranderen. ,,

Andy Warhol

Hoe zit het ondertussen met jouw energie?

80e1a20e604725ae5bb1fb5207ca3035

Wanneer was de laatste keer dat je nog eens de tijd nam om het hier en nu te bewonderen?

De grens tussen moeten en ont-moeten.

Kostbare tijd, die altijd vooruit gaat, alsof we voor eeuwig de tijd hebben om tijd terug te nemen, voor onszelf en diegene die ons zo dierbaar zijn.

De tijd om er te zijn voor onszelf, die tijd, waarvoor het tijd wordt om te beseffen dat de tijd dringt, omdat we nooit weten hoeveel tijd er nog over is.

Het tijdelijke tijdstekort om tijd te nemen zal weldra ook tot de verledentijd behoren. Net zoals het probleem van de vervoeging van altijd in de verledentijd.

Alles is tijdelijk en het wordt tijd om aan je weerbaarheid te werken.

`` Tijd is een geschapen ding, zeggen "ik heb geen tijd" is zeggen "ik wil niet. ,,

Lao Tzu