Loopbaanbegeleiding

Proficiat je hebt juist jouw nieuwe toekomst ontgrendeld

Wat is jouw Superkracht

Ontdek jouw unieke kwaliteiten, passies en natuurtalenten. Gebruik jouw lef en superkracht!

Boost jouw potentieel

Welke nieuwe vaardigheid wil of mag jij nog bijleren om jouw droomjob te veroveren?

Waar breek jij je hoofd over

Waar lig je wakker van? Wat houd jou bezig als je aan jouw werk denkt?

Waar wil je naartoe

Heb je al een duidelijk plan waar je naartoe wil gaan met jouw carrière?

Maak verbinding

Maak verbinding met je hoofd en hart om het evenwicht in je werk en privé te bewaren.

Tem het stress monster

Ga beter om met werkdruk en stress op de werkvoer.

Waarden en normen

Hoe goed komen jouw waarden en normen overeen met die van het bedrijf waarvoor je werkt?

Krijg nieuwe inzichten

Boost jouw potentieel door nieuwe linken te leggen en je authentieke zelf te zijn.

De voordelen van Loopbaanbegeleiding

Voor wie is loopbaanbegeleiding

Boek hier uw gratis intakegesprek

Bevestig aub uw afspraak in uw ontvangen e-mail. Zonder deze bevestiging zal uw afspraak niet plaatsvinden.

Ontgrendel nu je carrière met loopbaanbegeleiding van Kurt

Ben je op zoek naar meer richting en focus in je professionele leven? Wil je je carrièredoelen bereiken en jezelf verder ontwikkelen? Dan ben je bij Vormcoach aan het juiste adres!

Volgens een onderzoek van de VDAB heeft 70% van de mensen die loopbaanbegeleiding volgen hun leven en carrière positief veranderd, terwijl slechts 30% van degenen die geen loopbaanbegeleiding volgden, in staat waren om dezelfde veranderingen te bewerkstelligen. Het nemen van gerichte stappen en het maken van plannen kan een enorme impact hebben op iemands leven en carrière.

Kurt Deschepper, onze ervaren loopbaancoach, zal je begeleiden bij het ontdekken van je sterke punten en vaardigheden. Samen zullen jullie werken aan het maken van een actieplan om je doelen te bereiken en je professionele leven te verbeteren. Door het nemen van deze belangrijke stap heb je al een voorsprong op anderen die niet dezelfde keuze maken. Mensen die gerichte stappen nemen en plannen maken, hebben 10 keer meer kans om hun doelen te bereiken dan mensen die dat niet doen (bron: Harvard Business Study).

Wacht niet langer en boek nu een gratis intakegesprek met Kurt op onze website. Samen zullen jullie werken aan het ontdekken van je potentieel en het realiseren van je professionele doelen.

Onze locaties:

Oude-Vestingsstraat 11, 8500 Kortrijk 

Kerkvoetweg 13, 8501 Bissegem 

Diamantslijpersstraat 8/003, 8000 Brugge

Vormcoach – Ontdek wie je bent, vind wat je zoekt!

 

Er zijn tal van wetenschappelijke en sociale bewijzen die aantonen dat loopbaanbegeleiding kan helpen bij het verbeteren van uw professionele en persoonlijke leven. Onderzoek toont aan dat mensen die loopbaanbegeleiding hebben gevolgd:

 • Meer kans hebben om hun baan te behouden en betere promotiekansen hebben.
 • Meer tevreden zijn met hun werk en hun carrière.
 • Minder last hebben van stress en burn-out.
 • Betere communicatievaardigheden en conflictoplossingstechnieken ontwikkelen.
 • Betere balans vinden tussen werk en privéleven.

Daarnaast hebben veel grote bedrijven en organisaties erkend hoe belangrijk loopbaanbegeleiding is voor het succes van hun werknemers. Google, bijvoorbeeld, heeft aangekondigd dat ze loopbaanbegeleiding en coaching aanbieden aan hun medewerkers als een manier om hun professionele en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen (bron: Forbes).

Dus als je wilt werken aan jouw professionele doelen en een betere balans tussen werk en privéleven wilt vinden, dan is loopbaanbegeleiding de perfecte keuze voor jou. Onze loopbaancoach Kurt kan jou helpen om jouw doelen te bereiken en jouw potentieel te maximaliseren. Boek nu

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het proces waarbij je begeleiding krijgt bij het verkennen en evalueren van je huidige professionele situatie en het ontwikkelen van een plan om je carrièredoelen te bereiken. Het is niet alleen bedoeld voor mensen die van job willen veranderen, maar ook voor mensen die meer voldoening willen halen uit hun huidige job, hun vaardigheden en potentieel willen ontdekken en verder willen ontwikkelen, of hun work-life balans willen verbeteren. Loopbaanbegeleiding kan je helpen bij het nemen van gerichte stappen om je professionele leven te verbeteren en je doelen te bereiken.

Loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching en loopbaancheques zijn drie belangrijke termen voor mensen die op zoek zijn naar ondersteuning bij het ontwikkelen van hun loopbaan. Het vinden van de juiste ondersteuning kan het verschil maken tussen een baan waar je niet blij mee bent en een carrière waar je trots op kunt zijn.

Loopbaanbegeleiding is een proces waarbij een professionele loopbaancoach individuen helpt bij het bepalen van hun loopbaandoelen en het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om deze doelen te bereiken. Loopbaancoaching is gericht op het individueel coachen van mensen bij het verbeteren van hun loopbaan.

Loopbaancheques zijn een subsidie van de Vlaamse overheid waarmee mensen goedkoper loopbaanbegeleiding kunnen volgen. Dit maakt het voor meer mensen toegankelijk om professionele ondersteuning te krijgen bij het ontwikkelen van hun loopbaan. Je kunt ze hier bestellen.

Het vinden van de juiste ondersteuning bij het ontwikkelen van je loopbaan kan veel voordelen opleveren. Het kan je helpen bij het vinden van een nieuwe baan die past bij je persoonlijke wensen en behoeften, of je helpen om te groeien in je huidige functie. Daarnaast kan het je helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden en competenties die nodig zijn voor je loopbaan, en het vergroten van je zelfvertrouwen en motivatie.

Heb ik recht op loopbaancheques?

Om in aanmerking te komen voor loopbaancheques van de Vlaamse overheid zijn er enkele voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Hieronder volgen de belangrijkste voorwaarden:

 1. Werknemers: Je moet minimum 7 jaar werkervaring hebben of 2.555 dagen dit zowel in loondienst of als zelfstandige.
 2. Je volgde de voorbije zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding.
 3. Woonplaats: Je moet wonen in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Er zijn ook enkele uitzonderingen waardoor je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques:

 1. Werkzoekenden: Je kan geen loopbaancheques aanvragen als je werkzoekende bent.
 2. Zelfstandigen in bijberoep: Je komt niet in aanmerking voor loopbaancheques als je actief bent als zelfstandige in bijberoep.
 3. Personen die al loopbaanbegeleiding volgen: Als je reeds loopbaanbegeleiding hebt gevolgd en gebruik hebt gemaakt van loopbaancheques, kan je pas opnieuw loopbaancheques aanvragen na een periode van 6 jaar.

Houd er rekening mee dat de voorwaarden en uitzonderingen kunnen veranderen, dus het is belangrijk om de officiële website van de Vlaamse overheid hier te raadplegen voor de meest recente informatie.

Waarmee kan loopbaanbegeleiding mij helpen?

Een loopbaanbegeleider kan je helpen inzicht te krijgen in je talenten en vaardigheden, en samen met jou bepalen wat voor werk goed bij jou past. Hierdoor kun je gericht werken aan het vinden van een baan die echt bij je past en waar je energie van krijgt.

Het is daarbij belangrijk om te kiezen voor een loopbaanbegeleider die samenwerkt met de VDAB en werkt met loopbaancheques. Loopbaancheques worden uitgegeven door de VDAB en kunnen worden ingezet om loopbaanbegeleiding te betalen. Hierdoor zijn de kosten laag en kan iedereen gebruikmaken van deze dienst.

Als je gebruik maakt van loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van de VDAB, kun je erop rekenen dat je professionele begeleiding krijgt. De loopbaanbegeleider is erkend door de VDAB en werkt volgens strenge kwaliteitseisen. Je kunt dus vertrouwen op een hoogwaardige dienstverlening.

Een loopbaanbegeleider die werkt met loopbaancheques van de VDAB kan je ook helpen met het opstellen van een POP, persoonlijk ontwikkelingsplan. Dit plan is gericht op het bereiken van je doelen en kan je helpen bij het vinden van de juiste baan. Hierdoor kun je gericht werken aan het vinden van een baan die echt bij je past en waar je energie van krijgt.

Conclusie

Als je niet goed in je vel zit op je werk, kan loopbaanbegeleiding helpen. Een loopbaanbegeleider kan je helpen inzicht te krijgen in je talenten en vaardigheden en samen met jou bepalen wat voor werk goed bij jou past. Als je gebruik maakt van loopbaanbegeleiding of loopbaancoach met loopbaancheques van de VDAB, kun je erop rekenen dat je professionele begeleiding krijgt. De loopbaanbegeleider is erkend door de VDAB en werkt volgens strenge kwaliteitseisen. Hierdoor kun je gericht werken aan het vinden van een baan die echt bij je past en waar je energie van krijgt.

Boek jouw gratis intakegesprek hier  en en neem vandaag nog actie!

Het voordeel van loopbaancheques bij de VDAB?

 Als je gebruik maakt van loopbaanbegeleiding of loopbaancoach met loopbaancheques van de VDAB, kun je erop rekenen dat je professionele begeleiding krijgt. De loopbaanbegeleider is erkend door de VDAB en werkt volgens strenge kwaliteitseisen. Hierdoor kun je gericht werken aan het vinden van een baan die echt bij je past en waar je energie van krijgt. Via loopbaancheques betaal je maar 40 euro voor de eerste vier uur loopbaanbegeleiding.

 

Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede loopbaancheque voor 3 uur begeleiding. 

"Ben je klaar voor verandering? Ontdek hoe loopbaanbegeleiding je kan helpen!"

Als je niet goed in je vel zit op je werk, kan dit een enorme impact hebben op je leven. Het kan je energie wegnemen, je concentratie verminderen en je mentale en fysieke gezondheid beïnvloeden. Het is daarom belangrijk om de juiste stappen te nemen om een situatie te creëren waarin je je goed voelt op je werk.

 •  Erkenning

De eerste stap is het erkennen van het probleem.

Als je niet goed in je vel zit op je werk, is het belangrijk om dit te erkennen en jezelf af te vragen waarom je je zo voelt. Is het omdat je niet goed overweg kunt met je collega’s, omdat je taken niet uitdagend genoeg zijn of omdat je niet voldoende steun krijgt van je werkgever? Door je bewust te zijn van de oorzaak van je problemen, kun je beginnen met het nemen van gerichte stappen om deze problemen aan te pakken.

Als je je niet goed voelt op je werk, kan dit leiden tot allerlei lichamelijke klachten. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van lichamelijke klachten die veroorzaakt kunnen worden door stress en ontevredenheid op het werk:

 1. Hoofdpijn: als je veel stress ervaart, kan dit leiden tot hoofdpijn. Dit kan variëren van lichte hoofdpijn tot migraine.
 2. Vermoeidheid: als je je niet goed voelt op je werk, kan dit leiden tot vermoeidheid. Je hebt bijvoorbeeld moeite met inslapen, slaapt slecht of wordt moe wakker.
 3. Spierspanning: stress kan leiden tot spierspanning en spierpijn. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van je nek, schouders en rug.
 4. Maag- en darmklachten: stress kan ook leiden tot maag- en darmklachten, zoals buikpijn, misselijkheid en diarree.
 5. Ademhalingsproblemen: stress kan leiden tot ademhalingsproblemen, zoals kortademigheid en hyperventilatie.
Samenvatting erkenning:

Als je je niet goed voelt op je werk, is het belangrijk om deze gevoelens serieus te nemen en te erkennen. Door gerichte stappen te nemen, zoals loopbaanbegeleiding of het bespreken van je situatie met je werkgever, kun je werken aan het verbeteren van je situatie. Zo kun je voorkomen dat deze klachten zich ontwikkelen tot een ernstiger probleem.

 • Onderzoek

Als je de oorzaak van je problemen hebt geïdentificeerd, is het tijd om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om je situatie te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het zoeken naar een nieuwe baan, het bespreken van je problemen met je werkgever of het zoeken van professionele hulp bij een loopbaanbegeleider.

Als je je niet goed voelt op je werk, is het belangrijk om te onderzoeken wat hiervan de oorzaak is. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot allerlei nadelen en problemen.

Hier bespreken we het belang van het onderzoeken van de oorzaak van je gevoelens op het werk en de nadelen als je dit niet tijdig aanpakt.

Belang van onderzoek

Als je je niet goed voelt op je werk, kan dit verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door onvoldoende uitdaging, een gebrek aan ondersteuning of een slechte werksfeer. Door de oorzaak van je gevoelens te onderzoeken, kun je gericht werken aan een oplossing. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het bespreken van je situatie met je werkgever, het zoeken van loopbaanbegeleiding of het vinden van een nieuwe baan.

Nadelen van het niet aanpakken

Als je de oorzaak van je gevoelens niet onderzoekt en aanpakt, kan dit leiden tot allerlei nadelen en problemen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

 1. Lichamelijke en mentale klachten: als je langdurig ontevreden bent op je werk, kan dit leiden tot lichamelijke en mentale klachten, zoals stress, angst en depressie.
 2. Verminderde prestaties: als je niet goed in je vel zit op je werk, kan dit leiden tot verminderde prestaties. Je kunt bijvoorbeeld moeite hebben om je te concentreren, taken af te ronden of beslissingen te nemen.
 3. Problemen met collega’s: als je ontevreden bent op je werk, kan dit leiden tot problemen met collega’s. Je kunt bijvoorbeeld geïrriteerd raken door hun gedrag of in conflict raken met hen.
 4. Werkloosheid: als je niet op tijd de oorzaak van je gevoelens op je werk aanpakt, kan dit uiteindelijk leiden tot werkloosheid. Als je bijvoorbeeld te lang blijft werken in een omgeving waarin je niet goed functioneert, kan dit leiden tot een negatief beoordelingsgesprek of zelfs ontslag.

Samenvatting onderzoek:

Het is belangrijk om de oorzaak van je gevoelens op je werk te onderzoeken. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot allerlei nadelen en problemen, zoals lichamelijke en mentale klachten, verminderde prestaties, problemen met collega’s en zelfs werkloosheid. Door gerichte stappen te nemen, zoals het bespreken van je situatie met je werkgever of het zoeken van loopbaanbegeleiding, kun je werken aan een oplossing. Zo kun je voorkomen dat deze gevoelens zich ontwikkelen tot een ernstiger probleem. Boek jouw gratis intakegesprek hier.

Als je eenmaal weet wat je opties zijn, is het tijd om actie te ondernemen. Afhankelijk van de oorzaak van je problemen, kan dit bijvoorbeeld gaan om het opstellen van een sollicitatiebrief en CV, het plannen van een gesprek met je werkgever of het boeken van een loopbaanbegeleiding met een loopbaanbegeleider.

Als je je niet goed voelt op je werk, is het belangrijk om actie te ondernemen. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot allerlei nadelen en problemen. Hier bespreken we het belang van het nemen van actie wanneer je je niet goed voelt op het werk, de nadelen als je dit niet tijdig doet en waarom mensen vaak problemen hebben om actie te ondernemen. We laten ook zien hoe loopbaanbegeleiding hierbij kan helpen.

Samenvatting actie:

Als je je niet goed voelt op je werk, kan dit leiden tot lichamelijke en mentale klachten, verminderde prestaties en zelfs werkloosheid. Door actie te ondernemen en bijvoorbeeld loopbaanbegeleiding te nemen, kun je gericht werken aan het verbeteren van je situatie. Loopbaanbegeleiding kan helpen om inzicht te krijgen in je talenten en vaardigheden, en samen met jou bepalen wat voor werk goed bij jou past.

Waarom mensen vaak problemen hebben om actie te ondernemen

Mensen kunnen verschillende redenen hebben om geen actie te ondernemen wanneer ze zich niet goed voelen op hun werk. Zo kunnen ze bijvoorbeeld onzeker zijn over hun eigen capaciteiten, of bang zijn voor veranderingen. Ook kunnen financiële of persoonlijke omstandigheden een rol spelen.

Een loopbaanbegeleider kan je helpen om inzicht te krijgen in je talenten en vaardigheden, en samen met jou bepalen wat voor werk goed bij jou past. Daarnaast kan een loopbaanbegeleider je helpen bij het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan en een plan van aanpak.

 • Evaluatie

Als je actie hebt ondernomen, is het belangrijk om te evalueren of deze acties hebben geleid tot verbetering van je situatie. Ben je bijvoorbeeld blij met je nieuwe baan, voel je je beter na het bespreken van je problemen met je werkgever of heb je baat bij de sessies met je loopbaanbegeleider?

 Door regelmatig te evalueren kun je bepalen of je op de goede weg bent en of je nog verdere stappen moet nemen.

Het dagelijks evalueren en opvolgen van ondernomen acties en doelstellingen is een belangrijke stap om je goed te voelen op de werkvloer. Door regelmatig te evalueren of je nog op de goede weg bent en waar nodig bij te sturen, kun je je situatie stap voor stap verbeteren. Hier bespreken we het belang van dagelijkse evaluatie en opvolging van acties en doelstellingen om je goed te voelen op de werkvloer.

Belang van dagelijkse evaluatie en opvolging

Als je je goed wilt voelen op de werkvloer, is het belangrijk om regelmatig stil te staan bij je doelstellingen en acties. Door dagelijks te evalueren of je nog op de goede weg bent en waar nodig bij te sturen, kun je kleine successen vieren en jezelf motiveren om door te gaan. Dit zorgt ervoor dat je steeds dichter bij je doel komt en meer voldoening uit je werk haalt.

Concrete stappen nemen

Als je je niet goed voelt op de werkvloer, is het belangrijk om concrete stappen te nemen om je situatie te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het bespreken van je situatie met je werkgever, het zoeken van loopbaanbegeleiding of het vinden van een nieuwe baan. Door dagelijks te evalueren en op te volgen of je deze concrete stappen op een effectieve manier neemt, kun je zien of je nog op de goede weg bent.

Samenvatting Evaluatie:

Het dagelijks evalueren en opvolgen van ondernomen acties en doelstellingen is een belangrijke stap om je goed te voelen op de werkvloer. Door regelmatig stil te staan bij je doelen en acties, kun je kleine successen vieren en jezelf motiveren om door te gaan. Loopbaanbegeleiding kan je hierbij helpen, door samen met jou doelstellingen te bepalen en deze dagelijks te evalueren en op te volgen. Zo kun je stap voor stap werken aan een situatie die past bij jouw wensen en behoeften.

 • Continuïteit

Het is belangrijk om de juiste stappen te blijven nemen om ervoor te zorgen dat je je goed blijft voelen op je werk. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het regelmatig evalueren van je situatie en het nemen van nieuwe acties als dat nodig is.

Door actie te ondernemen en regelmatig te evalueren of deze acties hebben geleid tot verbetering, kun je bepalen of je op de goede weg bent. Het is belangrijk om de juiste stappen te blijven nemen om ervoor te zorgen.

Het zetten van doelstellingen is een belangrijke stap om verandering te bewerkstelligen. Echter, om blijvende verandering te realiseren is het van essentieel belang om continuïteit te waarborgen. Dit betekent dat je niet alleen inzet toont bij het begin van je reis naar je doel, maar dat je deze inzet ook gedurende het gehele proces volhoudt.

Wanneer je doelstellingen zet en begint met het nemen van actie om deze doelen te bereiken, is het verleidelijk om na enige tijd de inzet te laten verslappen. Dit kan komen door factoren zoals vermoeidheid, gebrek aan motivatie, of een gebrek aan zichtbare vooruitgang. Echter, het is belangrijk om te beseffen dat de voortgang richting je doel juist versnelt wanneer je consistent en gedisciplineerd blijft.

Continuïteit speelt daarom een cruciale rol bij het behalen van blijvende verandering. Wanneer je doelstellingen opstelt, is het belangrijk om jezelf realistische tijdschema’s te geven. Het is beter om regelmatig kleinere doelen te stellen en deze te behalen dan één groot doel te stellen en daarbij halverwege op te geven.

Een andere belangrijke factor voor het waarborgen van continuïteit is het monitoren en evalueren van je voortgang. Door regelmatig je voortgang te meten, kun je zien waar je staat en welke aanpassingen je moet maken om je doelen te bereiken. Dit stelt je in staat om op een systematische manier vooruitgang te boeken en gedisciplineerd te blijven bij het nastreven van je doelen.

Tot slot kan professionele begeleiding zoals loopbaanbegeleiding je helpen bij het behalen van blijvende verandering. Een loopbaanbegeleider kan je helpen bij het opstellen van realistische doelen, het monitoren van je voortgang en het bijsturen waar nodig. Daarnaast kan een loopbaanbegeleider je motiveren en ondersteunen bij het vasthouden van de inzet die nodig is om blijvende verandering te bewerkstelligen.

Kortom, continuïteit is een cruciale factor bij het behalen van blijvende verandering. Door jezelf realistische tijdschema’s te geven, regelmatig je voortgang te monitoren en indien nodig bij te sturen, en professionele begeleiding te zoeken, kun je de inzet en discipline opbrengen om je doelen te behalen en blijvende verandering te realiseren.

Loopbaanbegeleiding kan hierbij helpen.

Een loopbaanbegeleider kan je helpen inzicht te krijgen in je talenten en vaardigheden, en samen met jou bepalen wat voor werk goed bij jou past. Hierdoor kun je gericht werken aan het vinden van een baan die echt bij je past en waar je energie van krijgt.

Het is daarbij belangrijk om te kiezen voor een loopbaanbegeleider die samenwerkt met de VDAB en werkt met loopbaancheques. Loopbaancheques worden uitgegeven door de VDAB en kunnen worden ingezet om loopbaanbegeleiding te betalen. Hierdoor zijn de kosten laag en kan iedereen gebruikmaken van deze dienst.

Als je gebruik maakt van loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van de VDAB, kun je erop rekenen dat je professionele begeleiding krijgt. De loopbaanbegeleider is erkend door de VDAB en werkt volgens strenge kwaliteitseisen. Je kunt dus vertrouwen op een hoogwaardige dienstverlening.

Een loopbaanbegeleider die werkt met loopbaancheques van de VDAB kan je ook helpen met het opstellen van een POP, persoonlijk ontwikkelingsplan. Dit plan is gericht op het bereiken van je doelen en kan je helpen bij het vinden van de juiste baan. Hierdoor kun je gericht werken aan het vinden van een baan die echt bij je past en waar je energie van krijgt.

Conclusie

Als je niet goed in je vel zit op je werk, kan loopbaanbegeleiding helpen. Een loopbaanbegeleider kan je helpen inzicht te krijgen in je talenten en vaardigheden en samen met jou bepalen wat voor werk goed bij jou past. Als je gebruik maakt van loopbaanbegeleiding of loopbaancoach met loopbaancheques van de VDAB, kun je erop rekenen dat je professionele begeleiding krijgt. De loopbaanbegeleider is erkend door de VDAB en werkt volgens strenge kwaliteitseisen. Hierdoor kun je gericht werken aan het vinden van een baan die echt bij je past en waar je energie van krijgt. 

Boek jouw gratis intakegesprek hier  en en neem vandaag nog actie!

Privé leven
Carrière

Een baan is vaak meer dan alleen maar een bron van inkomen. Het kan een belangrijk onderdeel zijn van ons leven, en daarom is het vinden van een baan die echt bij ons past zo belangrijk. Een baan die bij je past kan niet alleen positieve effecten hebben op je carrière, maar kan ook een positieve impact hebben op je privé leven.

Een van de belangrijkste voordelen van een baan die bij je past, is dat het je gelukkiger maakt. Als je werk doet dat je leuk vindt, zul je merken dat je meer plezier hebt in je dagelijks leven. Je komt elke dag met meer energie naar je werk en voelt minder stress. Dit kan je helpen om meer tijd en energie te besteden aan je familie en vrienden, en om meer te genieten van de vrije tijd die je hebt.

Een baan die bij je past kan ook leiden tot betere relaties. Als je werk doet dat je leuk vindt en waar je gepassioneerd over bent, zul je waarschijnlijk beter in staat zijn om te communiceren en relaties op te bouwen met anderen. Dit kan helpen om je sociale leven te verbeteren en om betere banden te smeden met je geliefden en vrienden.

Een ander voordeel van een baan die bij je past is dat het je kan helpen om je persoonlijke doelen te bereiken. Als je werk doet dat bij je past, zul je waarschijnlijk meer gemotiveerd zijn om te groeien en te ontwikkelen in je vakgebied. Dit kan leiden tot betere kansen op de lange termijn en kan je helpen om je persoonlijke doelen te bereiken.

Ten slotte kan een baan die bij je past, helpen om een betere balans tussen werk en privéleven te vinden. Als je werk doet dat je leuk vindt, zul je minder snel het gevoel hebben dat je vastzit in een sleur of dat je werk zinloos is. In plaats daarvan zul je je gemotiveerd voelen om aan de slag te gaan en zul je meer voldoening halen uit je dagelijkse werkzaamheden. Dit kan leiden tot een betere gezondheid en welzijn, waardoor je je energieker voelt en beter in staat bent om je werk uit te voeren. Hierdoor kun je ook meer tijd en energie besteden aan je privéleven en aan activiteiten die belangrijk voor je zijn.

In conclusie, een baan die bij je past kan een enorme impact hebben op je leven. Het kan je helpen om gelukkiger te zijn, betere relaties op te bouwen, je persoonlijke doelen te bereiken en een betere balans tussen werk en privéleven te vinden. Als je op zoek bent naar een baan, is het daarom belangrijk om op zoek te gaan naar een baan die echt bij je past en waar je gepassioneerd over bent. Dit kan leiden tot een meer bevredigend leven en een betere toekomst.

Een baan is vaak meer dan alleen maar een bron van inkomen. Het kan een belangrijk onderdeel zijn van ons leven, en daarom is het vinden van een baan die echt bij ons past zo belangrijk. Een baan die bij je past kan niet alleen positieve effecten hebben op je carrière, maar kan ook een positieve impact hebben op je privé leven.

Een van de belangrijkste voordelen van een baan die bij je past, is dat het je gelukkiger maakt. Als je werk doet dat je leuk vindt, zul je merken dat je meer plezier hebt in je dagelijks leven. Je komt elke dag met meer energie naar je werk en voelt minder stress. Dit kan je helpen om meer tijd en energie te besteden aan je familie en vrienden, en om meer te genieten van de vrije tijd die je hebt.

Een baan die bij je past kan ook leiden tot betere relaties. Als je werk doet dat je leuk vindt en waar je gepassioneerd over bent, zul je waarschijnlijk beter in staat zijn om te communiceren en relaties op te bouwen met anderen. Dit kan helpen om je sociale leven te verbeteren en om betere banden te smeden met je geliefden en vrienden.

Een ander voordeel van een baan die bij je past is dat het je kan helpen om je persoonlijke doelen te bereiken. Als je werk doet dat bij je past, zul je waarschijnlijk meer gemotiveerd zijn om te groeien en te ontwikkelen in je vakgebied. Dit kan leiden tot betere kansen op de lange termijn en kan je helpen om je persoonlijke doelen te bereiken.

Ten slotte kan een baan die bij je past, helpen om een betere balans tussen werk en privéleven te vinden. Als je werk doet dat je leuk vindt, zul je minder snel het gevoel hebben dat je vastzit in een sleur of dat je werk zinloos is. In plaats daarvan zul je je gemotiveerd voelen om aan de slag te gaan en zul je meer voldoening halen uit je dagelijkse werkzaamheden. Dit kan leiden tot een betere gezondheid en welzijn, waardoor je je energieker voelt en beter in staat bent om je werk uit te voeren. Hierdoor kun je ook meer tijd en energie besteden aan je privéleven en aan activiteiten die belangrijk voor je zijn.

In conclusie, een baan die bij je past kan een enorme impact hebben op je leven. Het kan je helpen om gelukkiger te zijn, betere relaties op te bouwen, je persoonlijke doelen te bereiken en een betere balans tussen werk en privéleven te vinden. Als je op zoek bent naar een baan, is het daarom belangrijk om op zoek te gaan naar een baan die echt bij je past en waar je gepassioneerd over bent. Dit kan leiden tot een meer bevredigend leven en een betere toekomst.

Een baan die bij je past, kan een enorme impact hebben op je carrière. Als je werk doet dat je leuk vindt en waar je gepassioneerd over bent, zul je merken dat je meer gemotiveerd en productiever bent. Dit kan leiden tot betere prestaties en kan je helpen om hogerop te komen in je carrière.

Een van de belangrijkste voordelen van een baan die bij je past, is dat het je kan helpen om je talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Als je werk doet dat je leuk vindt, zul je waarschijnlijk meer tijd en energie besteden aan het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden in dat vakgebied. Dit kan je helpen om expert te worden op dat gebied en kan leiden tot betere kansen en hogere salarissen.

Een baan die bij je past, kan ook leiden tot meer voldoening en betrokkenheid in je werk. Als je werk doet dat je leuk vindt en waar je gepassioneerd over bent, zul je minder snel het gevoel hebben dat je vastzit in een sleur of dat je werk zinloos is. In plaats daarvan zul je je gemotiveerd voelen om aan de slag te gaan en zul je meer voldoening halen uit je dagelijkse werkzaamheden. Dit kan leiden tot een hogere productiviteit en betere prestaties, waardoor je sneller kunt groeien in je carrière.

Een ander voordeel van een baan die bij je past, is dat het je kan helpen om je netwerk uit te breiden en nieuwe kansen te creëren. Als je werk doet dat je leuk vindt, zul je waarschijnlijk meer tijd en energie besteden aan het ontmoeten van nieuwe mensen en het opbouwen van relaties in dat vakgebied. Dit kan leiden tot nieuwe kansen en connecties, waardoor je je carrière verder kunt ontwikkelen.

Ten slotte kan een baan die bij je past, helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Als je werk doet dat je leuk vindt en waar je goed in bent, zul je waarschijnlijk meer zelfvertrouwen hebben in je vaardigheden en capaciteiten. Dit kan je helpen om meer risico’s te nemen en meer kansen te grijpen in je carrière, waardoor je je verder kunt ontwikkelen en groeien.

In conclusie, een baan die bij je past kan een enorme impact hebben op je carrière. Het kan je helpen om je talenten en vaardigheden te ontwikkelen, meer voldoening en betrokkenheid te vinden in je werk, je netwerk uit te breiden en meer zelfvertrouwen te krijgen. Als je op zoek bent naar een baan, is het daarom belangrijk om op zoek te gaan naar een baan die echt bij je past en waar je gepassioneerd over bent. Dit kan leiden tot een meer bevredigende en succesvolle carrière.

Loopbaanbegeleiding biedt duidelijkheid over je doelen, verlangens en ambities. Je krijgt inzicht in waar je staat en waar je naartoe wilt.

Duidelijkheid is een begrip dat verwijst naar het hebben van een heldere en bewuste kijk op jezelf, je doelen, waarden en verlangens. Het betekent het begrijpen van wat je wil in het leven en hoe je dit kunt bereiken. Duidelijkheid gaat over het hebben van een doelgerichte en gerichte aanpak, en het vermijden van verwarring en onzekerheid.

Met andere woorden, duidelijkheid betekent het hebben van een heldere visie en doelen, en het weten hoe je deze kunt bereiken. Het gaat om het hebben van een duidelijke richting en focus in je leven, en het vermogen om gericht te werken aan het realiseren van je verlangens en ambities.

Duidelijkheid is een belangrijk aspect van persoonlijke groei en ontwikkeling, en het bevordert tevredenheid, zelfvertrouwen en succes in het leven. Het is daarom belangrijk om tijd te nemen om na te denken over je doelen en verlangens, en om gericht te werken aan het verkrijgen van duidelijkheid.

Loopbaanbegeleiding houdt je op de rails en zorgt ervoor dat je niet afdwaalt van je doelen.

Focus verwijst naar de aandacht die je richt op bepaalde doelen, taken of activiteiten. Het betekent het vermogen om gericht te werken aan specifieke doelen en het vermijden van afleiding en verwarring. Focus gaat over concentratie, motivatie en doorzettingsvermogen, en het vermogen om gericht te blijven op wat belangrijk is.

In het leven betekent focus het hebben van een gerichte aanpak en het vermogen om je doelen en verlangens te verwezenlijken. Het bevordert persoonlijke groei en ontwikkeling, en leidt tot meer tevredenheid en succes.

Op de werkvloer is focus van groot belang voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Als je gericht werkt aan specifieke doelen en uitdagingen, kun je sneller groeien en ontwikkelen in je functie en verbeteren je prestaties. Focus bevordert ook motivatie en productiviteit, en zorgt ervoor dat je gericht blijft op wat belangrijk is in je loopbaan.

In samenvattend betekent focus het vermogen om gericht te werken aan specifieke doelen en het vermijden van afleiding en verwarring. Het bevordert persoonlijke groei en ontwikkeling, en leidt tot meer tevredenheid, succes en groei in je loopbaan.

Loopbaanbegeleiding helpt je beter te begrijpen wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en wat je te bieden hebt.

Zelfkennis verwijst naar het begrip dat je hebt van jezelf, je sterkte en uitdagingen, waarden, verlangens en persoonlijke doelen. Het betekent het vermogen om je eigen gedachten, gevoelens en drijfveren te begrijpen en te reflecteren op je eigen gedrag en beslissingen.

In het leven betekent zelfkennis het hebben van inzicht in wie je bent, wat je wil en hoe je wilt leven. Het bevordert persoonlijke groei en ontwikkeling, en leidt tot meer tevredenheid, zelfvertrouwen en geluk.

Op de werkvloer is zelfkennis van groot belang voor loopbaanontwikkeling en succes. Het helpt je om bewuste keuzes te maken over je loopbaanpad, en om gericht te werken aan het realiseren van je doelen. Zelfkennis bevordert ook motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen op het werk, en maakt het makkelijker om te groeien en te slagen in je loopbaan.

In samenvattend betekent zelfkennis het hebben van inzicht in jezelf en je verlangens, en het vermogen om gericht te werken aan het realiseren van je doelen. Het bevordert persoonlijke groei en ontwikkeling, en leidt tot meer tevredenheid, zelfvertrouwen en succes in je loopbaan.

Loopbaanbegeleiding biedt steun en begeleiding bij het overwinnen van onzekerheid en angsten.

Onzekerheid verwijst naar gevoelens van twijfel, onzekerheid en angst in verband met de eigen capaciteiten, beslissingen of toekomst. Het betekent het gevoel hebben dat je niet zeker bent van jezelf of je beslissingen, en het vermogen om gericht te handelen wordt belemmerd.

In het leven kan onzekerheid leiden tot verminderd zelfvertrouwen, angst en ontevredenheid. Het kan ook belemmerend werken op persoonlijke groei en ontwikkeling, en het vermogen om gericht te werken aan het bereiken van doelen.

Op de werkvloer kan onzekerheid leiden tot verminderde motivatie, productiviteit en prestaties. Het kan ook belemmerend werken op loopbaanontwikkeling, en het vermogen om gericht te werken aan het bereiken van doelen en uitdagingen.

In samenvattend betekent onzekerheid gevoelens van twijfel en angst, en het vermogen om gericht te handelen wordt belemmerd. Het kan leiden tot verminderd zelfvertrouwen, ontevredenheid, en belemmerend werken op persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Het is daarom belangrijk om te werken aan het versterken van zelfvertrouwen en het verminderen van onzekerheid.

Loopbaanbegeleiding biedt de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk te vergroten.

Netwerken verwijst naar het opbouwen en onderhouden van professionele relaties en contacten. Het betekent het uitbreiden van je sociaal en professioneel netwerk door middel van interactie en samenwerking met andere mensen.

In het leven betekent netwerken het vergroten van je sociaal en professioneel netwerk, en het ontwikkelen van nieuwe contacten en relaties. Het bevordert persoonlijke groei en ontwikkeling, en kan leiden tot nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten.

Op de werkvloer is netwerken van groot belang voor loopbaanontwikkeling en succes. Het helpt je om nieuwe contacten te leggen en te onderhouden, en om gericht te werken aan het ontwikkelen van je professionele netwerk. Netwerken bevordert ook de kans op nieuwe werkmogelijkheden, en het versterkt je reputatie en zichtbaarheid in de branche.

In samenvattend betekent netwerken het opbouwen en onderhouden van professionele relaties en contacten. Het bevordert persoonlijke groei en ontwikkeling, en is van groot belang voor loopbaanontwikkeling en succes. Het helpt je om nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten te ontdekken en te ontwikkelen.

Loopbaanbegeleiding helpt je nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bestaande vaardigheden te verbeteren.

Vaardigheid verwijst naar de bekwaamheid en competentie in een specifieke activiteit, taak of rol. Het betekent het vermogen om effectief en efficiënt te handelen in een bepaalde situatie, en om gericht te werken aan het verbeteren van je prestaties.

In het leven betekent het ontwikkelen van vaardigheden het verbeteren van je competenties en bekwaamheden, en het vermogen om gericht te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Vaardigheden kunnen leiden tot meer zelfvertrouwen en tevredenheid, en het vermogen om effectieve en efficiënte beslissingen te nemen.

Op de werkvloer is het ontwikkelen van vaardigheden van groot belang voor loopbaanontwikkeling en succes. Het helpt je om gericht te werken aan het verbeteren van je prestaties en het uitbreiden van je expertise. Het versterkt ook je zichtbaarheid en reputatie, en vergroot de kans op nieuwe werkmogelijkheden en uitdagingen.

In samenvattend betekent vaardigheid de bekwaamheid en competentie in een specifieke activiteit, taak of rol. Het verbetert persoonlijke groei en ontwikkeling, en is van groot belang voor loopbaanontwikkeling en succes. Het ontwikkelen van vaardigheden versterkt je zelfvertrouwen, competenties en prestaties, en vergroot de kans op nieuwe werkmogelijkheden en uitdagingen.

Loopbaanbegeleiding ondersteunt je bij het verder ontwikkelen van je loopbaan en bij het vinden van nieuwe uitdagingen.

Balans verwijst naar het vinden van een evenwicht tussen de verschillende aspecten van je leven, zoals werk, familie, vrienden, hobby’s en persoonlijke ontwikkeling. Het betekent het vermogen om gericht te werken aan het vinden van een evenwicht tussen de verschillende rollen en verantwoordelijkheden in je leven.

In het leven betekent balans het vinden van een evenwicht tussen de verschillende aspecten van je leven, en het vermogen om gericht te werken aan het bereiken van een gezonde work-life balance. Balans bevordert tevredenheid, geluk, energie en welzijn.

Op de werkvloer is balans van groot belang voor motivatie, productiviteit en prestaties. Het helpt je om gericht te werken aan het vinden van een evenwicht tussen werk en privé, en om effectieve en efficiënte beslissingen te nemen. Balans bevordert ook het vermogen om uitdagingen en stress op het werk aan te kunnen, en versterkt je reputatie en zichtbaarheid in de branche.

In samenvattend betekent balans het vinden van een evenwicht tussen de verschillende aspecten van je leven. Het bevordert tevredenheid, geluk, energie en welzijn, en is van groot belang voor motivatie, productiviteit en prestaties op de werkvloer.

Loopbaanbegeleiding leidt tot meer tevredenheid over je loopbaan en leven in het algemeen.

Tevredenheid verwijst naar een gevoel van tevredenheid en contentment met het leven en de situatie. Het betekent het vermogen om gericht te werken aan het vinden van tevredenheid en bevrediging in het leven.

In het leven betekent tevredenheid het vinden van een gevoel van bevrediging en contentment met het leven en de situatie. Tevredenheid bevordert geluk, energie en welzijn, en leidt tot meer tevredenheid en tevredenheid met het leven.

Op de werkvloer is tevredenheid van groot belang voor motivatie, productiviteit en prestaties. Het helpt je om gericht te werken aan het vinden van bevrediging en contentment op het werk, en om effectieve en efficiënte beslissingen te nemen. Tevredenheid bevordert ook het vermogen om uitdagingen en stress op het werk aan te kunnen, en versterkt je reputatie en zichtbaarheid in de branche.

In samenvattend betekent tevredenheid een gevoel van bevrediging en contentment met het leven en de situatie. Het bevordert geluk, energie en welzijn, en is van groot belang voor motivatie, productiviteit en prestaties op de werkvloer.

Stap 1

Maak hier een afspraak voor een gratis intakegesprek. Dit kan live of via zoom

Stap 1

Boek nu uw afspraak
DRUK HIER

Stap 2

Bestel hier uw loopbaancheques via de website van de VDAB.be

Stap 2

Bestel nu jouw Loopbaancheques
DRUK HIER

Stap 3

Wanneer je jouw loopbaancheque ontvangen hebt stuur je die door

Stap 3

Stuur jouw loopbaancheque door
DRUK HIER

Stap 1

Maak een afspraak voor een gratis intakegepsrek.

Stap 2

Bestel hier uw loopbaancheques.

VDAB controleert of je recht hebt op loopbaancheques, anders krijg je een mail of brief met de reden waarom. Ben je het hier niet mee eens of wil je bijkomende info? Mail naar lb.cheque@vdab.be. Opgelet: via deze mail kun je geen cheques bestellen.

Je kan enkel loopbaancheques bestellen via deze link of bovenstaande link

Heb je er wel recht op, dan krijg je van de firma Edenred een overschrijvingsformulier voor je persoonlijk aandeel van 40 euro via mail of post.

Heb je het bedrag betaald?

 • Dan ontvang je binnen de 6 werkdagen je digitale loopbaancheque van Edenred via mail. Hierna ga je verder naar stap 3.
 • Opgelet: heb je een verkeerd bedrag gestort of was de mededeling op je overschrijving niet correct? Dan krijg je je geld terug.

Heb je jouw loopbaancheque ontvangen ga dan naar stap 3

Stap 3

Bezorg je loopbaancheque  hier aan het loopbaancentrum. Bij voorkeur via mail. Heb je toch een fysieke cheque breng hem dan mee bij uw afspraak.

NLP Master

Een NLP coaching is een begeleidingsrelatie waarbij een NLP Master de cliënt helpt bij het verbeteren van communicatie, persoonlijke effectiviteit en emotioneel welzijn door middel van neuro-linguïstisch programmeren. Kenmerken zijn: verandering van taal- en denkpatronen, verbetering van gedrag en emoties, en persoonlijke groei en ontwikkeling.

Professionele coach

Een coaching is een interactieve en begeleidende relatie waarbij een coach helpt bij het verbeteren van persoonlijke effectiviteit, prestaties en doelbereiking door middel van bewustwordingsprocessen en begeleiding. Kenmerken zijn: persoonlijke aandacht, luisterend oor, uitdaging en feedback.

Wat zijn hiervan de voordelen voor jou?

NLP, oftewel Neuro Linguïstisch Programmeren, is een techniek die steeds vaker wordt gebruikt bij loopbaanbegeleiding. NLP is een methode om je denkpatronen, gevoelens en gedrag te beïnvloeden en te veranderen. Het is een krachtig middel om belemmerende overtuigingen en patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. In dit artikel zullen we de voordelen van NLP bij loopbaanbegeleiding bespreken en de voordelen voor de klant.

 1. NLP helpt bij het ontdekken van je waarden en drijfveren

Een van de belangrijkste voordelen van NLP bij loopbaanbegeleiding is dat het kan helpen om je waarden en drijfveren te ontdekken. Door middel van verschillende technieken kan een NLP-coach je helpen om je bewust te worden van wat echt belangrijk voor je is en wat je motiveert. Dit kan helpen bij het maken van keuzes en het vinden van een baan die echt bij je past.

 1. NLP kan helpen bij het doorbreken van belemmerende overtuigingen

Veel mensen hebben belemmerende overtuigingen die hen tegenhouden om hun doelen te bereiken. Deze overtuigingen kunnen bijvoorbeeld zijn dat ze niet goed genoeg zijn of dat ze het niet verdienen om succesvol te zijn. NLP kan helpen bij het doorbreken van deze overtuigingen door middel van verschillende technieken. Hierdoor kun je nieuwe mogelijkheden ontdekken en meer zelfvertrouwen ontwikkelen.

 1. NLP kan helpen bij het verbeteren van communicatievaardigheden

Goede communicatievaardigheden zijn essentieel in bijna elke baan. NLP kan helpen bij het verbeteren van deze vaardigheden door middel van verschillende technieken. Zo kun je leren om effectiever te communiceren en om beter te begrijpen wat anderen bedoelen.

 1. NLP kan helpen bij het ontwikkelen van nieuwe strategieën

NLP kan helpen bij het ontwikkelen van nieuwe strategieën om je doelen te bereiken. Door middel van verschillende technieken kun je leren om je gedrag te veranderen en nieuwe gewoonten te ontwikkelen. Hierdoor kun je betere resultaten behalen en je carrière naar een hoger niveau tillen.

 1. NLP kan helpen bij het verbeteren van stressmanagement

Stress is een veelvoorkomend probleem op de werkvloer. NLP kan helpen bij het verbeteren van stressmanagement door middel van verschillende technieken. Hierdoor kun je beter omgaan met stressvolle situaties en voorkom je dat stress je belemmert om je doelen te bereiken.

Kortom, NLP kan veel voordelen bieden bij loopbaanbegeleiding. Het kan helpen bij het ontdekken van je waarden en drijfveren, het doorbreken van belemmerende overtuigingen, het verbeteren van communicatievaardigheden, het ontwikkelen van nieuwe strategieën en het verbeteren van stressmanagement. Als je op zoek bent naar een manier

Loopbaanbegeleiding is een waardevolle tool om je carrière te ontwikkelen en om je te helpen bij het bereiken van je doelen. Professionele coaching bij loopbaanbegeleiding kan je nog verder helpen en kan je inzicht geven in je talenten, vaardigheden en persoonlijke drijfveren. In dit artikel zullen we de voordelen van professionele coaching bij loopbaanbegeleiding bespreken en de voordelen voor de klant.

 1. Professionele coaching kan helpen bij het stellen van doelen

Een van de belangrijkste voordelen van professionele coaching bij loopbaanbegeleiding is dat het je kan helpen bij het stellen van doelen. Een coach kan je helpen om helder te krijgen wat je precies wilt bereiken en kan je begeleiden bij het maken van een plan om deze doelen te bereiken. Hierdoor kun je gerichter en efficiënter werken aan het bereiken van je doelen.

 1. Professionele coaching kan helpen bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden

Een coach kan je helpen bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld gaan om communicatievaardigheden, leiderschapsvaardigheden of presentatievaardigheden. Door middel van verschillende technieken kan een coach je helpen om deze vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren.

 1. Professionele coaching kan helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen

Veel mensen hebben moeite met het vergroten van hun zelfvertrouwen. Een coach kan je helpen bij het vergroten van je zelfvertrouwen door middel van verschillende technieken. Hierdoor sta je sterker in je schoenen en ben je beter in staat om je doelen te bereiken.

 1. Professionele coaching kan helpen bij het ontwikkelen van een sterker netwerk

Een coach kan je helpen bij het ontwikkelen van een sterker netwerk door middel van verschillende technieken. Hierdoor kun je in contact komen met mensen die je verder kunnen helpen in je carrière en kun je nieuwe kansen creëren.

 1. Professionele coaching kan helpen bij het verbeteren van stressmanagement

Stress is een veelvoorkomend probleem op de werkvloer. Een coach kan je helpen bij het verbeteren van stressmanagement door middel van verschillende technieken. Hierdoor kun je beter omgaan met stressvolle situaties en voorkom je dat stress je belemmert om je doelen te bereiken.

Kortom, professionele coaching bij loopbaanbegeleiding kan veel voordelen bieden. Het kan helpen bij het stellen van doelen, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, het vergroten van zelfvertrouwen, het ontwikkelen van een sterker netwerk en het verbeteren van stressmanagement. Als je op zoek bent naar een manier om je carrière te ontwikkelen en om meer succes te behalen, kan professionele coaching bij loopbaanbegeleiding je helpen om je doelen te bereiken.

Kortweg wat loopbaanbegeleiding voor jou kan doen:

Loopbaanbegeleiding kan je helpen om inzicht te krijgen in je talenten, vaardigheden en persoonlijke drijfveren. Hierdoor kun je ontdekken wat echt bij je past en kun je gericht werken aan het bereiken van je doelen. En het goede nieuws is dat je nu een gratis intakegesprek van 30 minuten kunt boeken om te ontdekken wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen!

Wat zijn de voordelen van loopbaanbegeleiding?

 • Inzicht in je talenten en vaardigheden

Een van de belangrijkste voordelen van loopbaanbegeleiding is dat het je kan helpen om inzicht te krijgen in je talenten en vaardigheden. Dit kan je helpen bij het vinden van een baan die echt bij je past en waar je gepassioneerd over bent.

 • Begeleiding bij het maken van keuzes

Een coach kan je begeleiden bij het maken van keuzes op het gebied van je carrière. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het kiezen van een nieuwe baan of om het ontdekken van nieuwe mogelijkheden binnen je huidige baan.

 • Hulp bij het stellen van doelen

Een coach kan je helpen bij het stellen van doelen en kan je begeleiden bij het maken van een plan om deze doelen te bereiken. Hierdoor kun je gerichter en efficiënter werken aan het bereiken van je doelen.

 • Verbetering van communicatievaardigheden

Goede communicatievaardigheden zijn essentieel in bijna elke baan. Een coach kan je helpen bij het verbeteren van deze vaardigheden en bij het leren om effectiever te communiceren.

 • Vergroten van zelfvertrouwen

Een coach kan je helpen bij het vergroten van je zelfvertrouwen en kan je begeleiden bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen in je eigen vaardigheden en capaciteiten.

Hoe kun je een gratis intakegesprek boeken?

Als je interesse hebt in loopbaanbegeleiding en wilt ontdekken wat het voor jou kan betekenen, dan kun je nu een gratis intakegesprek van 30 minuten boeken. Tijdens dit gesprek kun je kennismaken met een coach en kun je bespreken wat je wensen en doelen zijn op het gebied van loopbaanbegeleiding. Op basis hiervan kan een plan op maat worden gemaakt om je te helpen bij het bereiken van je doelen.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu je gratis intakegesprek en ontdek wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen!

Wat anderen hierover vertellen:

Loopbaanbegeleiding is een proces waarbij je professionele ondersteuning krijgt bij het bepalen en bereiken van je loopbaandoelen. Mensen die loopbaanbegeleiding hebben gevolgd, hebben vaak positieve feedback over hun ervaringen met dit proces.

 • Eén van de meest voorkomende positieve opmerkingen over loopbaanbegeleiding is dat het individuen in staat stelt om hun loopbaanpad te verduidelijken. Door de ondersteuning van een loopbaanbegeleider kunnen mensen hun vaardigheden, interesses en waarden beter begrijpen, en zo een duidelijker beeld krijgen van wat ze willen in hun loopbaan.
 • Een ander positief aspect van loopbaanbegeleiding is dat het mensen kan helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Loopbaanbegeleiders kunnen waardevolle informatie geven over de arbeidsmarkt, sollicitatietechnieken en het opstellen van een aantrekkelijk CV. Dit kan individuen helpen bij het vinden van een nieuwe baan die past bij hun persoonlijke wensen en behoeften.
 • Een derde positief aspect van loopbaanbegeleiding is dat het individuen kan helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden en competenties die nodig zijn voor hun loopbaan. Loopbaanbegeleiding kan bijvoorbeeld helpen bij het verbeteren van communicatieve vaardigheden, leiderschap en probleemoplossend vermogen. Dit kan mensen helpen om te groeien in hun loopbaan en om meer voldoening te halen uit hun werk.

Tot slot kan loopbaanbegeleiding ook helpen bij het vergroten van het zelfvertrouwen en de motivatie. Door het krijgen van de juiste ondersteuning en begeleiding, kunnen individuen hun persoonlijke en professionele doelen bereiken en zo meer vertrouwen krijgen in hun capaciteiten.

Al met al zijn de positieve feedback en ervaringen met loopbaanbegeleiding talrijk.

Mensen die loopbaanbegeleiding hebben gevolgd, vinden het waardevol en nuttig bij het bepalen van hun loopbaanpad en het bereiken van hun doelen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, vaardigheden wilt ontwikkelen, of gewoon meer richting wilt geven aan je loopbaan, loopbaanbegeleiding kan je helpen bij het behalen van jouw doelen.

Boek hier uw gratis intakegesprek

Bevestig aub uw afspraak in uw ontvangen e-mail. Zonder deze bevestiging zal uw afspraak niet plaatsvinden.

Antwoorden op uw vragen

Edenred verstuurt je loopbaancheque vanuit het mailadres vdab@vdab.be.edenred.info.

Enkele tips:

 • Zoek op het mailadres vdab@vdab.be.edenred.info om de mail terug te vinden.
 • Check je spambox.
 • Geen betaling ontvangen via mail? Klik op detail bij de status van je aanvraag. Daar vind je het rekeningnummer en de gestructureerde boodschap die je moet gebruiken.
 • Voeg het emailadres van Edenred toe aan je contactpersonen

 De status van je aanvraag opvolgen. Klik je op detail

Je loopbaancheque is 3 maanden geldig. De geldigheidsdatum wordt vermeld op de loopbaancheque en kan niet verlengd worden. Als je vóór deze datum geen loopbaanbegeleiding gevolgd hebt wordt de cheque ongeldig.  Je geld wordt automatisch teruggestort door Edenred.

 

Geen zorgen je kunt opnieuw een loopbaancheque aanvragen en deze is opnieuw 3 maand geldig.

 

Neem steeds alle uren op van uw lopende cheque want anders bent je deze uren kwijt.

 • Als de mededeling bij je overschrijving niet correct is.
 • Bij een dubbele betaling
 • Als je jouw loopbaancheque niet tijdig gebruikt hebt
 • Als je een verkeerd bedrag hebt gestort.
 • Wanneer je je loopbaancheque niet voor de geldigheidsdatum  gebruikt, wordt je geld automatisch teruggestort door Edenred.
 • De geldigheidsduur is 3 maand.
 • Je kan daarna opnieuw een cheque aanvragen die 3 maand geldig is.

Indien je niet alle uren opneemt ben je deze 12 maand na je laatste gesprek definitief kwijt.

Het is aan te raden de uren op te nemen aangezien je nog recht hebt op een gratis nazorggesprek van 30 minuten.

Was het uw eerste cheque dan kunt u nog altijd een tweede cheque aanvragen om 3 extra uren loopbaanbegeleiding te krijgen.

Heb je reeds 4u begeleiding gevolgd?

 • ja
  • Dan is het mogelijk dat de loopbaanbegeleider de eerste 4u nog niet geregistreerd heeft waardoor je een foutmelding krijgt.
 • Nee
  • Je eerste 4u loopbaanbegeleiding dienen eerst afgerond te worden.

Geen nood! Je kan een duplicaat aanvragen van de loopbaancheque. Mail hiervoor naar lb.cheque@vdab.be.

Nee. Loopbaancheques zijn er om u als werknemer of zelfstandige te helpen voor hetgeen jij wilt. Het is niet de bedoeling dat de werkgever voor jou gaat beslissen.

Dit betekent concreet dat je werkgever jouw loopbaancheques niet mag gebruiken voor interne opleiding, training, werving en selectie, ontslagbegeleiding, outplacement of herstructureringsbegeleiding.

Ja, jouw werkgever mag jouw loopbaancheques voor jou betalen als derde betaler of als sponsor optreden.

 

Let op! De werkgever mag niet voor jou beslissen waar en wanneer je de loopbaancheques gebruikt.

nee.

Nee. Loopbaancheques zijn niet overdraagbaar en zijn puur persoonlijk.

Heb je nog vragen over loopbaancheques? Mail naar lb.cheque@vdab.be

Via het loopbaancentrum Pygmalion of via het VDAB klachtenformulier.

Je kan via deze link chatten met de VDAB

Een wijsheid uit het bos: Lessen van een oude man.

Stel je voor dat je in een dicht bos loopt en je je weg probeert te vinden. Je voelt je verloren en onzeker over welke richting je moet nemen. Dan kom je plotseling een wijze oude man tegen die je vraagt wat je zoekt. Je vertelt hem over je zoektocht naar een betekenisvolle carrière en hij begint zijn verhaal.

Hij vertelt je het verhaal van een zaadje dat in de grond wordt geplant. Dit zaadje heeft zonlicht, water en voedingsstoffen nodig om te groeien. Maar zelfs als alle omstandigheden perfect zijn, zal het zaadje niet groeien als het geen duidelijk doel heeft. Zo is het ook met ons, we hebben allemaal de juiste omstandigheden nodig om te groeien, maar we hebben ook een duidelijk doel nodig om onze volledige potentie te bereiken.

Dan begint hij aan zijn tweede verhaal en vertelt hij over een kikker die probeert te ontsnappen uit een put. De muren van de put zijn te glad voor de kikker om eruit te klimmen, dus blijft hij steeds opnieuw springen. Na vele pogingen, springt de kikker plotseling hoog genoeg om uit de put te ontsnappen. Het is een herinnering dat we soms vast komen te zitten in ons leven en dat we hard moeten werken om eruit te komen, maar als we doorzetten, kunnen we onze doelen bereiken.

Ten slotte vertelt de oude man je het verhaal van een jonge boom die op een winderige heuvel groeit. Elke keer dat er een sterke windvlaag komt, buigt de boom mee, maar veert dan weer terug. Door deze voortdurende beweging, ontwikkelt de boom een sterk wortelstelsel en kan het de stormen van het leven beter doorstaan. Dit is een herinnering dat we veerkracht nodig hebben om onze doelen te bereiken en dat we moeten leren buigen zonder te breken.

Door middel van deze drie verhalen, leren we dat we de juiste omstandigheden nodig hebben, maar ook een duidelijk doel, doorzettingsvermogen en veerkracht om onze doelen te bereiken. Het is tijd om onze zoektocht naar een betekenisvolle carrière te beginnen en deze lessen toe te passen om ons volledige potentieel te bereiken.

 

Als je verdwaald bent in het leven, zoek dan naar de wijze oude man die je verhalen vertelt van zaadjes die groeien, kikkers die springen en bomen die buigen. Want in deze verhalen vind je de kracht om je eigen pad te vinden, je doelen te bereiken en veerkracht te ontwikkelen om de stormen van het leven te doorstaan

Loopbaancentrum:

Neem contact op

Laat een bericht na

Kerkvoetweg 13 8501 Bissegem

+32471641676